Friday, 4 March 2011

Phoenix Suns Milwaukee Bucks 04.03.2011

    Както вероятно ви е направило впечатление, прогноза за вчерашния ден не бе публикувана. Това се дължеше на факта, че изборът беше много ограничен, само два мача.  В статията си за различните фактори за успешни прогнози споменавам, че желанието да се прави залог всеки ден е ненужно и пагубно. Denver и Utah претърпяха сериозно промени,  разменяйки основни играчи . Непредсказуемостта на мача между Miami и Orlando се видя тази нощ. На полувремето изглеждаше, че Miami няма да има никакви проблеми след преднина от 18 точки. След това обаче Orlando почна да стопява преднината постепенно, като направи серия от 18-0 в последната четвърт, за да спечели мача с 3 точки. Довечера има много по-голям избор и ще направя залог на мача Phoenix Milwaukee.
    Гостите от Phoenix отстъпиха осмото място на Запад, след като серията им от четири поредни победи бе прекъсната при гостуването на Boston Celtics. Хубавото е, че титулярите играха малко минути, защото и Grant Hill и Steve Nash и Vince Carter са направо застаряващи за критериите на NBA. Suns имат нелош шанс да си върнат плейофното място при днешното гостуване. Те са спечелили 34 от последните 39 мача срещу Bucks. Допълнително улеснение ще бъде липсата на Andrew Bogut, като подкошието на домакините е вече отслабено и от Drew Gooden. Milwaukee са в доста неизгодна позиция, тъй като имат още трима кунтузени играчи - Chris Douglas-Roberts, Luc Richard и Ersan Ilyasova. Bucks са на челните места по допуснати точки на мач, но нападението им е най-слабото в НБА, реализирайки едвам по 91 точки на мач. В предишният сблъсък на двата отбора дори слабата защита на Suns беше достатъчна да ограничи Milwaukee до 77 точки, печелейки мача с 15. Нещата не би трябвало да са по-различни много днес, тъй като домакините не са се подобрили с нищо, даже напротив- резервната им скамейка е още по-къса. От своя страна Phoenix интегрира прекрасно Marcin Gortat, a и Aaron Brooks дава допълнително предимство на резервите на Suns, които бележат фантастичните 54 точки средно в последните 5 мача. Така прогнозата ми е, че гостите от Аризона покриват линията от 2.5 точки:

Current record 49-40-1 55 %  +42.04 units

Bet 7 units Phoenix Suns -2.5 vs Milwaukee Bucks   коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.