Monday, 14 March 2011

San Antonio Spurs Miami Heat 14.03.2011

    Именно серията ми от лоши прогнози (не публикувам всички, защото не винаги имам време или решавам минути преди мача) ме накара да напиша статията за т.нар cold streak. Вчера успях да прекъсна неуспешната поредица със силен залог на Orlando Magic срещу Phoenix Suns, като се възползвах от информация на един от кореспондентите на тима от Arizona, че Steve Nash със сигурност пропуска мача. Днес ще публикувам рано прогнозата си за дербито в NBA San Antonio и Miami, тъй като очакванията ми са, че total ще се мести бързо.
    Heat бяха унизени от Spurs в предишния мач между двата отбора, като загубиха с цели 30 точки гостуването си в Texas. Това се дължеше главно на нетипичните за San Antonio 17 тройки от 28 опита, което едва ли ще се повтори днес. Spurs, които са притежатели на най-добрия баланс в НБА (54-12) няма да имат толкова лека задача този път. След лошата серия от 5 поредни загуби, Lebron, Wade и Bosh сякаш успяха да се възстановят психически и най-накрая да измъкнат тежък мач (с Los Angeles Lakers), като в последствие размазаха Memphis Grizzlies с цели 33 точки разлика. Напоследък обаче не само играта на звездното трио се стабилизира, Mario Chalmers и Mike Bibby правят нелоши мачове и дават допълнително спокойствие на моменти. Освен огромната мотивация да си върне за позорната загуба, Miami ще гони и Boston и Chicago Bulls за първото място в Източната конференция на NBA, като изостава само на 3 победи от тях. (Celtics имат проблеми с подкошието след сделката с  Kedrick Perkins, а Bulls може да загубят някой мач поради контузията на Carlos Boozer). Поради очакванията за доста оспорван двубой, по-скоро смятам, че изходът на мача ще се определи от защитите на двата отбора, които са едни от добрите в лигата. Spurs допускат по 96.8 точки на мач, докатo Heat само по 94.9. В последните 7 мача, когато Miami са се срещали с отбор с положителен баланс, under е излизал 6 пъти. Все пак 199 точки ми се виждат доста за двубой от такова психологическо значение между отбори със добри отбрани. Макар че не съм голям специалист на общо вкарани точки на мач, прогнозата ми е за under 199, като мисля, че ако няма продължение би трябвало да сме спокойни за изхода.

Current record 52-42-1 55,31 %  +42.45 units 

Bet 4 Units  San Antonio Spurs vs Miami Heat under 199 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.