Saturday, 5 March 2011

Toronto Raptors New Jersey Nets 05.03.2011

    Вчера Phoenix тръгнаха слабо, поради неконцентрираната игра на Steve Nash, който започна с пет грешки. След почивката обаче далечната стрелба на Suns довърши Milwaukee в третата четвърт със серия от 19 безответни точки. Както очаквах, отсъствието на Vince Carter се отрази дори благотворно на гостите, тъй като Mickael Pietrus беше изключително мотивиран от възможността да стартира и завърши с 20 точки и 8 борби, като отборът стреля 50 % от игра срещу една от най-добрите защити в NBA. Днес поради различни причини не харесвам особено нито един от мачовете и ще играя много предпазливо.
    Мачът межу Minnesota и Washington е типичен сблъсък на слабаци. А когато два посредствени отбора играят, поради липсата на сериозна мотивация за сезона, никога не се знае кой от двата ще извади по-посредствена игра, тъй като една победа не променя нещата за тях по никакъв начин. Гостуването на Indiana на Houston е при линия от 6 точки. Макар Pacers да са back-to-back, контузията на Luis Scola е доста притесняваща. Не се знае в кой момент той няма да може да търпи повече болката и ще седне на пейката. А дори и да издържи, играта му напоследък е много пасивна в нападение. Гостуването на Denver на Los Angeles Clippers e маркирано с линия от 1.5 точки. Nuggets сякаш са преродени след сделката, но като гости винаги са имали проблеми. Clippers у дома се представят прилично, нo Mo Williams все още не е свикнал с отбора. Kevin Martin и Nene са способни да са изключително твърди срещу Blake Griffin, a лошата му стрелба от фала може да коства мача.  При сблъсъка на Sacramento и Utah нещата също са трудни, тъй като линията е 8 точки. Kings са без Tyreke Evans и са в серия от едва 3 победи от 14 мача, но Jazz са загубили последните си 7 домакински мача. Донякъде приемлив вариант е да се играе Charlotte срещу Portland. Bobcats ще са без най-добрия си играч Steven Jackson, който се контузи вчера. След напускането на Gerald Wallace, D.J Augustin е единственият играч на прилично ниво. Blazers превъзхождат по всякакви показатели , като дори пейката им е по-добра от тази на гостите. Все пак линия от 10.5 точки изглежда малко подозрително. Може би най-сигурният мач тази вечер, ако може да се говори за такъв е Toronto -  New Jersey. Двата отбора играха и вчера помежду си в Лондон , като част от опитите на НБА за разширяване на пазара в Европа. Двата отбора явно гледаха да зарадват публиката и не играха сериозна защита. Това малко утежнява прогнозирането му. Raptors са посредствени в подкошието, като допускат най-много точки там от всички отбори в лигата. Плеймейкърът Jose Calderon е в доста слаба форма напоследък. Това дава огромни шансове на Nets, които в лицето на Brook Lopez и Kirk Humphries би трябвало да доминират играта. Ако не беше контузията в ръката, с която Deron Williams играе, уверено бих заложил 4-5 единици на spread-а от 2.5 точки. Сега ще се задоволя с малък залог от 2 единици за чиста победа на New Jersey при коеф. 1.7

Current record 50-40-1 55,55 %  +48.41 units

Bet 2 units Toronto Raptors vs New Jersey Nets ML  коеф. 1.70

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.