Saturday, 2 April 2011

Oklahoma City Thunder Los Angeles Clippers 02.04.2011

    В края на редовния сезон на НБА не малко отбори са в положение, в което нямат за какво да играят. Трябва да се внимава много, защото при липса на мотивация не е ясно кой отбор ще реши да даде почивка на свои играчи предварително (поради контузии примерно, какъвто е случая със Steve Nash, Deron Williams.). Също така е възможно някои от титулярите да са с ограничени минути, за да се експериментира на кои играчи може да се разчита за следващия сезон. Днес ще направя залог на мача Oklahoma срещу Clippers. 

    Тази нощ и двата отбора играха мачове, като Clippers бяха отупани от Phoenix. Suns бяха без Steve Nash, но Aaron Brooks и Zabien Dowdel водеха отбора не по-зле от лидерa в NBA по асистенции. Mo Williams направи слаб мач, и има вътрешна информация, че треньорът на Clippers не е доволен и може да му намали минутите за сметка на Eric Bledsoe. Blake Griffin бе окротен от защитата на Suns, като срещу далеч по-стабилните играчи на Thunder , той едва ли ще направи супер мач. Kedrick Perkins и Serge Ibaka са доста по-добри защитници от Marcin Gortat и Frye. Nick Collison също ше помага в подкошието. Thunder пък загубиха от Portland, след като поведоха с 15-ина точки и Kevin Durant изрази недоволството си. Едва ли днес той ще позволи повторно разочаровение, особено като се има предвид, че Oklahoma имат  едва 2 загуби в последните си 10 мача, а и веднъж вече загубиха от Los Angeles. Russel Westbrook има забележимо физическо превъзходство над Mo Williams и тук ще се получи допълнително предимство за гостите.  Clippers са едва 2-8 ATS в последните 10 мача и прогнозата ми е, че Thunder покриват линията от 4 точки.

Current record 57-43-1 57 %  +60.2 units 

Bet 5 Units Oklahoma City Thunder -4 vs Los Angeles Clippers коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.