Friday, 11 November 2011

Michael Jordan отнесе сериозна критика от Stephon Marbury

   Stephon Marbury е новото попълнение в списъка на критиците на Майкъл Джордан. Jordan, който е собственик на Charlotte Bobcats, вече бе порицан от някои от баскетболистите в НБА и медийни спецове, поради твърдата му и непреклонна позиция по време на локаута в лигата..Марбъри използва любимата си социална медия - Twitter, като имаше доста сериозни коментари от проверения му акаунт по адрес на може би най-великия играч на всички времена.

• "Michael Fake Jordan е продажник! Точка по въпроса.. Той забрави от коя дупка е излязъл " Stephon X Marbury. "


• "MJ забрави, че е бил и той играч.  Продай отбора си, ако не можеш да реализираш печалба. Ти сега си просто един обикновен човек !"


    Джордан, който спечели шест титли като играч с Chicago Bulls, се смята за  движещата сила на група собственици, които искат процентът от приходите, който получават баскетболистите,  да не е по-голям от 47. Marbury продължи критиката си към Jordan на следващият ден :

• "Той е просто човек. Знам, че за някои хора, той е  Бог, но реалното си е реално. Пичът забрави, че когато игра, изискваше милиони."


• "Не знам той да е направил нещо извън игрището, за да промени живота на някой. Той пусна маратонки за  невероятните 100- 150 долара и все още продължава да го прави."


• ", когато той одруса Bulls  с 36 милиона за една година никой  не каза нищо за това. Всеки мислеше, да това е Mike, той заслужава. А вижте го сега!"
"Той изгради цяла империя на наш гръб и никога не даде нещо обратно. Независимо от това колко деца се избиваха за "великите" му маратонки "

А вие какво смятате? Прав ли е бившият гард на New York Knicks в критиките си?

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.