Saturday, 19 November 2011

Президентът Обама организира демонстративен баскетболен мач

   Президентът на Съединените американски щати - Барак Обама организира демонстративен баскетболен мач, за да събере средства за кампанията за преизбирането си. За да е сигурен в успеха на начинанието си, той е си осигурил услугите на цял куп звезди от НБА.  Събитието ще се проведе във Вашингтон, като билетите за т.нар. Obama Classic започват от 100 долара, и достигат цели 5000 долара за местата, непосредствено до игрището.
    Играчите, които досега са потвърдили участието си са центърът на Orlando Magic Dwight Howard, крилото на Oklahoma City Thunder Kevin Durant, пойнтгардът на New Orleans Hornets Chris Paul, плеймейкърът на Cleveland Cavaliers Baron Davis, гардът на Phoenix Suns  Vince Carter и бившата суперзвезда  на Miami Heat Alonzo Mourning. Вероятно ще играят и баскетболистие на New York Knicks - Amare Stoudamire и Carmelo Anthony, както и местната звезда на Washington Wizards - John Wall. Интерсни попълнения могат да бъдат легендите Patrick Ewing и Dikembe Mutombo, както и двете дамски попълнения от WNBA - Tina Thompson и Cheryl Miller.
    Участието на самият президент Обама все още не е официално потвърдено. Той е страстен баскетболен почитател и заяви съжалението си за продължаващия локаут: "В съперничеството между милиардери и милионери те трябва да съумеят да разделят печалбите си по начин, който е в интерес най-вече на баскетболните фенове, които им позволяват да спечелят  всички тези пари, "

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.