Friday, 25 November 2011

Стриптизьорки се пускат в топлес баскетболна лига

    Доскоро имахме единствено американски футбол по бельо, като т.нар Lingerie Football League US е създадена през 2009 година и включва 12 отбора от красавици, състезаващи се в две конференции - Източна и Западна. В продължение на три години феновете можеха да се наслаждават на насинените и разголени спортистки на футболното игрище, но това е на път да се промени. От няколко дни се говори за организирането на т.нар. топлес баскетбол.
    След като феновете са лишени от зрелище, благодарение на продължаващия пети месец локаут в NBA, то група собственици на нощни клубове са се заели да запълнят тази празнина. Целта им е да създадат нова баскетболна лига от стриптизьорки, която да накара зрителите да забравят за сагата в професионалния баскетбол , чийто край не се вижда, особено след като спорът се пренесе в съдилищата.  Асоциацията ще се състои от 23 клуба от цялата страна, като за треньор на отбора от New York ще бъде привлечена бивша звезда от НБА, чието име ще бъде обявено следващата седмица, когато ще бъдат "разкрити" и екипите на тима. Джиана, очаквана състезателка в тима, заяви "Хората направо ще се изненадат, като им представим един от великите играчи в NBA. Момичетата са наистина превъзбудени, направо ще ни изскочат гърдите от горнищата. Ще му осигурим наистина топло посрещане". Друга "баскетболистка" Скай споделя ентусиазма на съотборничката си: "Чух че следващта седмица ще има открита тренировка пред журналистите. Нямам търпение да покажа някой от моите движения..."

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.