Monday, 19 December 2011

Прогноза: Atlanta Hawks Charlotte Bobcats Preseason

    Макар първата ни прогноза за мача Hornets Grizzlies да беше тотален крах, не сме се отказали да залагаме на предсезона в NBA. Jarrett Jack надмина себе си с 24 точки, което ни костваше две единици. Днешният ни избор е мачът между Atlanta и Charlotte. До тук в повечето мачове отборите домакини покриваха линията, но довечера ще предпочетем гостуващият отбор. В момента на публикуване на статията линията е 4 точки. 

    Домакините от Bobcats имаха нелош състав миналия сезон, дори се бореха за влизане в плейофите в НБА, но собственикът им Michael Jordan, който гледа предимно финансовият интерес, се оттърва от високоплатените си звезди Gerald Wallace и Stephen Jackson. D.J Augustin не може обаче да носи отбора на гръба си, а след изтичането на договора на Kwame Brown, Charlotte нямат висок играч на необходимото ниво. Ще се прави експеримент, подобен на този във Phoenix Suns, където център играеше Boris Diaw.  Това не изглежда никак оптимистично срещу предната линия на Hawks, където се подвизават Al Horford, Josh Smith и Marvin Williams. Atlanta загуби Jamal Crawford, който се включваше много добре от пейката, но пък донякъде ще компенсира с привличането на Tracy McGrady. С играта си в плейофите Jeff Teague  даде сериозна заявка за постоянно титулярно място и би трябвало да я затвърди в предсезонните мачове. От сезон 2010/2011 в NBA знаем, че Hawks са  по-добри когато не играят пред собствената си публика, а съставът не е коренно променен (говорим разбира се не за SU, a за ATS баланс) Като сложим факта,  че са на далеч по-високо ниво като обиграност и талант, то смятаме, че ще покрият линията от 4 точки. Както сме споменавали неведнъж, в предсезона трябва да се играе по-предпазливо, особено когато той е толкова кратък. Затова ще направим следния залог

Залог 2/10  Atlanta Hawks - 4 vs Charlotte Bobcats  при коеф. 1.90 в bet365

Ако статията ви е харесала, помогнете ни да я популяризираме с бутоните под нея! 

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.