Saturday, 17 December 2011

Kobe Bryant се развежда, губи половината от състоянието си

    Кариерата на Kobe Bryant винаги е била заобиколена с противоречия. Това обаче явно не му пречи особено. До тук гардът на Los Angeles Lakers има 5 шампионски пръстена в NBA, като три от тях дойдоха във времето в което в отбора бе Shaquille O'Neal. Отношенията между двамата бяха очвидно много обтегнати, както бе разказано от самия Shaq, но това не попречи на Bryant да е в основата на трите поредни титли на "Езерняците" от 2000 до 2002. След това дойде делото за изнасилване през 2003та на 19 годишна жена от персонала на хотел в Колорадо. През 2007 Kobe имаше претенции към собствениците на отбора да "разкарат" Andrew Bynum и да му докарат Jason Kidd в отбора.  Днес баскетболистът на Lakers отново е в центъра на скандал, но този път няма да му се размине леко.
    Съпругата му Ванеса Браянт е подала молба за развод след 10 годишен брак, като се е позовала на непреодолими различия между двамата. Документите по развода вече изтекоха в интернет. Твърди се, обаче, че на Ванеса и е писнало от изневерите на звездата и ще се възползва от липсата на предбрачен договор между двамата, като би трябвало да получи половината от всичко спечелено от Коби по време на брака. Съппрузите са постигнали съгласие относно попечителството над двете им дъщери, като Kobe ще трябва да плаща и издръжка на съпругата си след развода. Това означава, че ще олекне със сериозна сума, тъй като всичко, което е придобито по време на брака от гардът на Lakers подлежи на делба именно поради липсата на предбрачно споразумение. Според осведомени източници състоянието на звездата е около 150 милиона долара, макар че очакванията са били за близо 400 милиона. Макар семейство Bryant да помолиха медиите да не раздухват нещата в интерес на двете им деца, които са съответно на 8 и 5 години, сумата , която ще бъде присъдена на Ванеса няма да позволи нещата да утихнат бързо.

Ако статията ви е харесала, помогнете ни да я популяризираме с бутоните под нея!

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.