Wednesday, 21 December 2011

Прогноза L.A Lakers L.A Clippers Preseason

    Вероятно последната ни прогноза за предсезона в NBA е между двата отбора от Los Angeles. Докато доскоро Lakers неоспоримо играеха по-добър баскетбол, то тази година имаме пълно основание да мислим, че нещата коренно ще се променят. С привличането на Chris Paul и Chauncey Billups Clippers имат уникално предимство в гардовата линия, тъй като се очаква да в дълги моменти от мачовете да залагат именно на двамата новопривлечени заедно. Подписването с Caron Butler не предизвика толкова голям интерес, но бившото крило на шампиона Dallas Mavericks е доста солиден играч в защита, и с двамата плеймейкъри в отбора си, ще може да прави поне 15-ина точки на мач.
    Но никой не може да е по-доволен от подписването с тях, в сравнение със сензацията Blake Griffin, който ще се възползва максимално от тяхните подавания при завършването на  бързи пробиви към коша. Наистина Clippers загубиха Eric Gordon и Chris Kaman, но пък младокът DeAndre Jordan ще запълни безпроблемно подкошието. Не случайно му дадоха договор за 40 милиона долара.
    Lakers, eдин от най-титулуваните отбори в NBA са на другия полюс на емоциите. Сделката им с Chris Paul, в която бяха включени Lamar Odom и Pau Gasol беше отменена. Те не само че не се сдобиха със звездата на Hornets, но бяха принудени да изпратят Lamar Odom в директния си конкурент Dallas, поради нежеланието му да играе за отбора, който първоначално беше решил да се оттърве от него. Едва ли особено мотивиран се чувства и самият Gasol, макар че заяви, че се надява да остане при "Езерняците". Самият Kobe Bryant изяви объркването си относно трансферната политика на отбора, като явно си личеше разочарованието му. Нелоши баскетболисти са  Josh McRoberts и Troy Murhpy, но той може да компенсира отсъствието на Odom само при борбите.
    Двата отбора вече играха преди няколко дни, като Clippers отнесоха Lakers със 114:95. Едва ли подобна картина ще се повтори, при положение, че защитата на "Езерняците" трудно може да бъде на същото ниво. Все пак прогнозата ни е, че поради по-балансирания състав, както и поради моментно емоционално състояние Clippers ще бият по-имените си съграждани и ще покрият линията от 1.5 точки

Залог 3/10  Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers - 1.5  при коеф. 1.90 в bet365
Ако статията ви е харесала, помогнете ни да я популяризираме с бутоните под нея!

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.