Wednesday, 28 December 2011

Прогноза: Los Angeles Clippers San Antonio Spurs

    Недобър старт на редовния сезон, след като Bucks и Bobcats направиха цели 54 точки в последната четвърт. Все пак ни предстоят още много баскетболни мачове и се надяваме, че нещата ще се върнат в нормалното им състояние. Тази вечер ще направим залог на мача Los Angeles Clippers и San Antonio Spurs. В момента на публикуване на прогнозата линията е 4.5 точки.
    Clippers са изключително надъхани и енергични и ще се опитат да яздят вълната на емоциите, колкото се може по-дълго. Billups изглежда ще се впише идеално, макар и като двойка, и несъмнено ще може да донесе допълнително предимство в организирането на играта.  Caron Butler си играе играта, без да изисква допълнително приспособяване на отбора към него, и би трябвало да надделее над Richard Jefferson, който е далеч от славните си години в Nets. Колкото и добър играч да е Tony Parker, Chris Paul e топ 5 играч в NBA и може би най-добрия плеймейкър в момента и ще му създаде безкрайно много ядове, най-вече поради атлетичността си.  Ако примем, че Manu Ginobilli и Chauncey Billups ще бъдат с еднакъв принос за отборите си, то най-голяма тежест ще има директният двубой между Blake Griffin и Tim Duncan. Крилото на L.A е един от най-бързите играчи за поста си, като застаряващият Duncan ще издиша срещу него. Проблем за Clippers може да се яви недоброто изпълнение на наказателни удари не само от DeAndre Jordan, но и от самия Griffin. Все пак застаряващия отбор на Spurs не би трябвало да успее да издържи на темпото на Clippers. Дори и с опита си да успее да ги надхитри, едва ли ще успее да покрие линията от 4.5 точки. Куката винаги може да е от полза, и ще я "купим"

Залог 4/10  Los Angeles Clippers +5 vs San Antonio Spurs  при коеф. 1.80 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.