Monday, 26 December 2011

Прогноза: Milwaukee Bucks Charlotte Bobcats

    Вчера Lakers ни загубиха 5 единици, като ни напомниха, че миналата година мачовете с тяхно участие са ни коствали страшно много пари. За сметка на това другият отбор от L.A - Clippers ни компенсираха частично с 2.4 единици, като , както предположихме, Stephon Curry беше притесняван от контузията и със стрелба 2 от 12 нямаше как Warriors да не загубят със сериозна разлика.
    Днешната прогноза е на мача Milwaukee - Charlotte . Вероятно Bucks ще покрият линията от 4 точки, но по-сигурен залог изглежда общо точки в мача. Двата отбора са познати с ниската си резултатност от миналата година, като голяма част от нея се дължи и на недоброто нападение. Именно по вкарани точки на мач Bobcats и Bucks са на предпоследно и последно място в NBA за сезон 2010/2011 . Brandon Jennings и Stephen Jackson са добра предпоставка Milwaukee да стреля около 43-44 % в игра. Двата тима не играят и особено бърз баскетбол, така че броя на нападенията ще е нисък.  Трябва да добавим, че мачът довечера се пропуска от Tyrus Thomas и Carlos Delfino поради различни контузии. Затова линията от 181 точки ни се струва доста голяма и ще пробваме малък залог, имайки в предвид, че е едва началото на сезона.

Залог 3/10   Milwaukee Bucks vs Charlotte Bobcats under 181  при коеф. 1.90 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.