Friday, 30 December 2011

Прогноза: Phoenix Suns New Orleans Hornets

    Когато нещата не вървят е добре да се намали размера на залозите. Явно е, че е прекалено рано, за да имаме достатъчно добра извадка за анализ на отборите. На този етап всеки залог над 3/10 е ненужен. Важно е да се върнем на печелившия път. За тази вечер сме си харесали тотал-а на мача Phoenix New Orleans, който в момента на публикуване е 187 точки.
    Suns имаха едно от най-слабите си лета в трансферно отношение. За няколко години те се превърнаха от претендент за титлата в NBA в абсолютно посредствен отбор. Не бе привлечен нито един по-добър баскетболист, а необяснимо за нас, бяха дадени 6.5 милиона на 39 годишния Grant Hill. Като добавим и 2.5 милиона за Shannon Brown, то "Слънцата" можеха да заздравят поне малко отбора си, имайки в предвид, че резервният плеймейкър Aaron Brooks ще трябва да играе в Китай цяла година. В момента воденият от Steve Nash тим няма реализатори, канадецът няма на кой да подава. Jared Dudley прави посредствен старт на сезона, а Channing Frye успешно се опитва да го бие по всичко показатели в посредствеността си на баскетболното игрище.  Marcin Gortat е единственият, който заслужава мястото си в отбора на този етап, но от него не може да се очаква да носи тима на гърба си, защото просто не е такъв тип играч. Няма логика Phoenix да успеят да минат предишната си резултатност от 83 и 84 точки
    Hornets от своя страна загубиха Chris Paul и David West, и не са особено сработени още, но Jarrett Jack ще измъчва през целия мач застаряващия Nash, който и на младини не се славеше с добра защита, а какво остава за сега. Дошлият от Clippers Eric Gordon обаче ще пропусне втори мач подред, а той трябва да е основния реализатор на New Orleans.  Затова, една прогноза за под 187 точки в мача ни се струва с добри шансове да излезне.

Залог 3/10  Phoenix Suns vs New Orleans Hornets under 187 при коеф. 1.90 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.