Wednesday, 4 January 2012

Прогноза: Charlotte Bobcats New York Knicks

    Време е да направим първата си прогноза за 2012. След заслужена почивка сме готови да се впуснем в преследването на добрите линии отново. Днешният ни залог е на мача между Charlotte и New York. И докато едва ли домакините ще допуснат някаква изненада, то 11.5 точки е доста неприятна преднина, тъй като редовно на такива линии се получава т.нар backdoor cover,  който се дължи на отпускане в последните минути, поради това, че мачът е предрешен и титулярите се вадят, за да се избегнат контузии. Затова ще предпочетем да играем на тотала за точки, който в момента на публикуване на статията е 195.

    Да започнем с Knicks, които едва ли ще стрелят 35-36 % за трети пореден мач. По-скоро очакваме те да успеят да реализират около 43-45 % , което е средното за тях. Смятаме, че връщането на Amare Stoudamire, а евентуално и на Iman Shumpert ще повлият осезаемо на шансовете за висока резултатност. Макар да привлече Tyson Chandler, Mike D'Antoni не може да се откаже лесно от предимно офанзивния баскетбол, което обяснява факта, че New York са 6-ти в NBA по темпо на игра. По този показател нелошо място заемат и Bobcats, които са 13ти в цялата лига. Те, както е видно не полагат кой знае какви усилия в защита, което е допълнително улеснение за бързата игра на домакините. Именно заради темпото Charlotte често достигат 95-100 точки, макар че процентът им стрелба е доста слаб. Миналата година двата отбора имат три мача по между си, които бяха съответно с 220, 194 и 217 точки, отивайки over в два от тях. Смятаме, че имаме добри основания да направим залог за over 195 в мача. като на този етап ще е само 2 единици, в изчакване на новините за Amare и Shumpert, като в последствие може да ги увеличим.

Залог 2/10  Charlotte Bobcats vs New York Knicks over 195 при коеф. 1.90 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.