Sunday, 22 January 2012

Прогноза Miami/Clippers/Boston

    Известно време не успявах да следя мачовете подробно, което обяснява липсата на прогноза, тъй като щеше да е по-скоро налучкване. Днес ще ползвам за първи път moneyline parlay на трима тима, като най-сериозен проблем би бил мачът на Boston, които гостуват на Washington. В момента Celtics, до скоро един от претендентите в NBA, са в доста слаба форма, като натрупаха доста загуби.
    Този отбор просто не може да си позволи да падне и от Wizards, особено след като два пъти ги е бил в този сезон с по 8 точки разлика. Добрата новина за "келтите" е, че Rajon Rondo e пътувал с отбора, което дава сериозни основания да мислим, че ще играе.  Wizards успяха да бият не кой да е а Oklahoma City Thunder, така че по-сигурно ни се вижда да играем на moneyline. Линията в момента на статията е 4 точки, като коефициентът за чиста победа е 1.55. За да вдигнем евентуалната си печалба ще добавим в комбинация победа на Miami срещу Milwaukee Bucks, при коеф 1.2, каткто и победа на Los Angeles Clippers над Toronto Raptors при същия коефициент.

Залог 4/10  Boston Celtics ML x Miami Heat ML x L.A Clippers ML при коеф. 2.23 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.