Monday, 30 January 2012

Прогноза: Orlando Magic Philadelphia Sixers

    Днешната прогноза е на мача Orlando Philadelphia. Сагата около Dwight Howard изглежда се разгръща с пълна сила, след като най-преследваният играч в NBA този сезон си позволи явно да критикува съотборниците си. Недоволството му може и да е заслужено, но това може да говори много за атмосферата в отбора.  Изнервен Dwight Howard пък увеличава многократно шансовете за foul trouble на центърa на Orlando.
    Magic разчитат много на стрелбата си от зоната за три точки, но за тази цел се изисква добра организация на играта, а титулярният им пойнтгард Jameer Nelson все още е контузен. Jason Richardson пък прави изключително посредствен сезон. Срещу Sixers, чиято защита е на челните места, особено срещу стрелбата от тройката, нещата ще изглеждат доста трудно. Домакините са 10-2 ATS в последните си мачове, и имаха ден почивка, докато Magic играха миналата нощ, освен това имат мач и утре, който ще е трети пореден за тях. Philadeplhia имат статистически предимства в почти всички категории, домакини са, отпочинали са, доста по-балансирани са и имат добра атмосфера в отбора си и смятам, че ще покрият линията от 7 точки тази вечер.

Залог 5/10  Orlando Magic vs Philadelphia Sixers -7 при коеф. 1.90 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.