Tuesday, 10 January 2012

Прогноза: Sacramento Kings vs Philadelphia Sixers

    Тази вечер ще търсим отново прогноза за общо точки в мача. Спряли сме се на срещата между Sacramento и Philadelphia. В момента на публикуване на статията линията е 197.5. За домакините от Sixers нещата изглеждат доста добре този сезон като имат 5 победи и само 2 загуби, макар Andre Iguodala, който би трябвало да е лидерът на отбора, да не блести почти с нищо.
   Тимът играе доста добра защита и неслучайно е на първо място по този показател. В нападение той заема завидното трето място с цели 101 точки на мач. Това е четвърти мач за Philadelphia в последните 5 дни и също така е и втори подред, като очакваме умората да си каже своето и то ще е най-вече в защита. Kings от своя страна са в последните три по допуснати точки на мач, и едва ли ще окажат голяма съпротива, а като добавим и това, че са в топ 7 по темпо на игра, то смятаме, че шансовете са реални за мача да отиде над 197  точки

Залог 3/10  Sacramento Kings vs Philadelphia Sixers над 197  при коеф. 1.86 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.