Thursday, 16 February 2012

Прогноза: Boston Celtics Chicago Bulls

    Предишната ни прогноза се оказа сравнително точна, като както очаквахме Miami наложи баскетбол със здрава защита и остави едва 58 точки на Indiana след първите три четвърти. 6.4 единици са повече от добра печалба, но забравяме за това и преминаваме към днешните мачове. Тази вечер има само три срещи, като сме харесали мачa между Boston и Chicago. В момента на публикуване на прогнозата линията е 180.5 точки. 

    И двата отбора залагат доста на защитната игра, и рядко ще видите линии на техни мачове от типа на 195 точки. Логично те са в най-долната част по темпо на игра измежду всички отбори в NBA. Това, което ни мотивира да играем на тотала в този мач е най-вече моментното състояние на Boston, които играха мач тази нощ. Celtics имат доста по-ниска резултатност от нормалното при 0 дни почивка, и очакваме тази статистика да се потвърди и тази вечер. Kevin Garnett, който пропусна мача с Detroit вчера е обявен като вероятен да излезне на баскетболното игрище, което е изключително важно, защото той е като стълб, върху който се гради отбраната на Boston. Неговото участие би наклонило допълнително везните в полза на under-a, защото Celtics играя още по-бавно , когато той е в състава. Като добавим, че Rajon Rondo ще играе с контузия, която не се знае колко е отшумяла,  то нещата изглеждат още по-добре за нас. 
    От страна на Chicago носителят на наградата MVP в NBA за изминалия сезон Derrick Rose е признал, че е имал доста болки по време на сутрешната тренировка и ще се вземе решение в последния момент дали да играе, но по всяка вероятност това няма да се случи. Така един залог за под 182 точки ни се струва доста добър

Залог 6/10  Boston Celtics vs Chicago Bulls  под 182 точки при коеф. 1.76 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.