Sunday, 12 February 2012

Charles Barkley загубил над 10 милиона долара от залагания

    Освен че е е член на Залата на Славата в NBA, 13-кратен NBA All-Star и носител на наградата MVP, Charles Barkley e също толкова известен извън баскетболното игрище, колкото и на него.  Sir Charles редовно е участвал в сбивания в нощни клубове, като в едно от тях счупва носа на "противник", който го обиждал, а в друго изхвърля човек през стъклена витрина извън бара, който уж го бил замерил с лед. Разбира се и за двете си провинения бива съден, но явно това не го е притеснило много.
    Той се прочу и с това, че без да иска, по време на мач, наплю малко момиченце от трибуните, в опита си да уцели фен на New Jersey Nets, който го обиждал през целия мач. Но никой от тези инциденти не му е коствал толкова, колкото страстта му към хазарта. Самият Barkley признава в интервю, че е загубил над 10 милиона долара в казината. Той казва, че не смята това за сериозен проблем, защото са си неговите пари и може да си го позволи, и го нарича "досаден навик, който трябва да контролирам". Един от най-лошите дни на бившият баскетболист от NBA включва загуба от 2.5 милиона долара в 6-часова сесия на блекджек. Разбира се, той е имал и доста добри моменти, като печалба от 700 000 долара в Las Vegas за един уикенд, играейки отново блекджек и залагайки на Indianapolis Colts да спечелят SuperBowl,
    Заедно с агента си, той е работил върху зловредния си навик, като казва, че се опитва да не играе по 20 000 долара на ръка, а да ги сведе до 1000, като просто да се забавлява. Но Sir Charles признава, че това, което най-много го изнервя е, че винаги му се иска да разори казината, в които играе. Той признава, че се опитва да си наложи да приеме факта, че няма да може да бъде дългосрочен победител срещу тях, и затова се опитва да направи логичното и да намали размера на залозите си. Именно с проблема му със залаганията е свързано последното му появяване в съда, където бе съден от едно от казината от Vegas за неизплатени дългове от 400 000 долара. След като уредил задълженията си Sir Charles заявява , че няма да залага никога повече, но явно познавайки се уточнява, че ще спре поне за година-две.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.