Thursday, 23 February 2012

Прогноза: Los Angeles Lakers Oklahoma City Thunder

    Както се очакваше двамата плеймейкъри John Wall и Isiah Thomas предпочетоха да поведат отборите си към по-бърз баскетбол и след 63 точки в първата и 65 във втората четвърт ни беше ясно, че почти нищо не може да ни спре да спечелим залога от още 4 единици. Линията бе надхвърлена с цели 22 в последствие. Прогнозата ни тази вечер е на мача L.A Lakers Oklahoma.
    Двата отбора играха мачове предишната нощ, а освен бяха в серия от 4 мача за 5 дни, което по принцип би ни накарало да играем на over, защото от умората обикновено защитата много страда. В случая разчитаме на това, че Kobe и съотборниците му имаха среща само на играчите, в която се дискутирала мотивацията на отбора. Това според нас ще доведе до мобилизиране в редиците на Lakers. Освен всичко друго L.A знаят, че нямат достатъчно огнева мощ и физически сили, за да си позволят да се впуснат в бърз баскетбол, и да се "гонят" с Kevin Durant и младите му съотборници, камо ли да се "надстрелват" с тях. Затова прогнозата ни е за контролирано темпо на игра от страна на Lakers, като по този начин да спрат голяма част от лесните кошове на Thunder.

Залог 4/10  Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder  под 196 точки при коеф. 1.83 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.