Tuesday, 14 February 2012

Прогноза: Miami Heat Indiana Pacers

     В предишната ни прогноза се провалихме само с  няколко точки, въпреки че мача отиде на цели две продължения, което няма как да бъде предвидено. Неприятна загуба, но това е част от играта, всеки който залага на спортни събития трябва да може да преглътва такива удари на съдбата. Днес ще опитаме да компенсираме, като играем на мача Miami  Indiana, при който линията за общо точки в мача е 199 в момента на публикуване на прогнозата.

    Heat имаха мач тази нощ, но все пак успяха да запазят сравнително титулярите си, като ги ограничиха под 30 минути, тъй като контролираха лесно сблъсъка с Milwaukee Bucks. Днес от една страна Wade, Lebron и Bosh ще са способни да играят здрава защита , от друга домакините Pacers знаят, че не могат да си позволят лукса да играят в бързо темпо и да се надстрелват срещу отбор като Miami, тъй като просто нямат достатъчно баскетболна "огнева" мощ. Като погледнем, че двата отбора са на челни места в NBA в повечето защитни показатели, то можем да прогнозираме, че ще се обърнат по-скоро към контролиран баскетбол със здрава защита особено в подкошието, за да се спрат лесните кошове.  Предшният мач меджу двата състава завърши 118:83, като тогава домакините Heat стреляха цели 52.5 % от игра. Достатъчно би ни било днес те да са под 48 % и да играят по-спокойно, за да имаме шанс да спечелим залога си за under 200.

Залог 8/10  Miami Heat vs Indiana Pacers  под 200 точки при коеф. 1.80 в bet365

ВАЖНО: Прочетете за промяната във функционирането на nbaprobet ТУК

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.