Tuesday, 28 February 2012

Прогноза: New Orleans Hornets Chicago Bulls

    All-Star weekend-ът привърши, като дори там успяхме да вземем малка печалба от Rising Stars Challenge game, където Team Chuck все пак спечели срещу Team Shaq, което ни прави +22.5 единици за последните 10 мача. Това е добра основа, с която да влезнем във втората половина от сезона в NBA.  Днес ще направим залог на мача New Orleans и Chicago
    Това на което често сме свидетели след All-star weekend-a, е че отборите са леко разсеяни, не съвсем във форма. Почивката ги е отпуснала. Hornets като цяло са доста "очукани" от контузиите - много мачове пропуснаха Eric Gordon, Carl Landry, Chris Kaman, Trevor Ariza. За това при тях за отборна химия трудно може да се говори. А когато гостуваш на Chicago, които играят изключително здрава защита особено у дома, липсата на сработеност е пагубна. Не смятам, че New Orleans имат шанс да отбележат повече от 82-83 точки. Това оставя цели 98-99 на Bulls, които едва ли ще се наложи да играят до последно на предела на възможностите си.  Очаква се Rip Hamilton да се завърне в игра, след доста пропуснати мачове, което от една страна ще заздрави още отбраната, а от друга ще се отрази на резултатността на Bulls. Според нашите предвиждания мачът би трябвало да звърши от порядъка на 94-83, което ни дава добро основание за залог на тотала в мача :

Залог 4/10  New Orleans Hornets vs Chicago Bulls  под 181 точки при коеф. 1.83 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.