Tuesday, 21 February 2012

Прогноза: Philadelphia Sixers Memphis Grizzlies

    Предишната ни прогноза бе пропиляна в третата част, в която Lakers и Portland направиха една от най-резултатните четвърти в NBA този сезон, отбелязвайи цели 64 точки. Уви нямаше как да имаме шанс залогът ни да спечели след нея, но това е част от играта и при подходящ bankroll management не би трябвало да е проблем. Днешната прогноза е на мача Philadelphia Memphis.
    Grizzlies и Sixers са в топ 10 по т.нар показател дефанзивна ефективност, като и темпото им на игра не е от най-високите- статистиката отрежда 25-то място на домакините, и 17 на гостите.  Philadelphia нямат сериозен отговор на Marc Gasol в подкошието и ще трябва да се съобразяват с него и в защита и в нападение, като това автоматично означава по-дълги атаки, както и по-малко лесни точки. Oчакваната от мен резултатност е около 43-44 % стрелба максимум за двата състава. Но най-важният фактор да изберем да заложим на under 182 точки е екипът от реферите, които ще ръководят баскетболния мач. При линия до 184 точки, тези съдии имат сериозен афинитет към underа. 8 от последните 10 мача са завършвали под тотала и само 2 над него.

Залог 5/10  Philadelphia Sixers vs Memphis Grizzlies  под 182 точки при коеф. 1.80 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.