Monday, 20 February 2012

Прогноза : Portland Trailblazers L.A Lakers

    Mavericks и Sixers оправдаха очакванията ни и прогнозата ни донесе нови 4 единици печалба. Трагичните 8 точки в третата част отбелязани от Philadelphia гарантираха успеха на залога ни още преди мачът да е свършил, а като добавим и 38 % стрелба от игра за шампиона Dallas, просто нямаше как двата отбора да доближат линията. Днешната прогноза е на мача Portland TrailBlazers Los Angeles Lakers.
    Както повечето от вас очакват, отново ще играем на общо точки в мача, като смятаме, че под 181 е добра основа.  Lakers тази нощ играха мач с Phoenix, където се напънаха да топят разлика от 25+ точки, но успяха да я смъкнат само до 10. Тенденцията е доста сериозна under - 7-3 в последните десет back-to-back мача. Комбинирайки това с факта, че Portland са 11, а Lakers 22 по т.нар pace статистика, показваща темпото на игра, то виждаме резултатът да е общо около 175-180 точки. Не вярваме, че ще се повтори сценария от предишният баскетболен сблъсък на двата отбора, при който бяха изпълнени цели 53 наказателни удара, което сериозно повлия на крайния резултат. Така явно смятат и букмейкърите, защото въпреки че тогавашното 107:96 надхвърли линията от 184 точки, днес тотала е обявен за едва 181. Lakers обикновено отнасят критики в съблекалнята от Kobe Bryant след като пуснат доста точки на "омразния" им враг Suns, и вероятно ще стегнат защитата. Така поне може да се съди от статистиката under да е 7-3, след като L.A са допуснали над 100 точки в предишния мач. Добавяме и 14-6 за under  в последните 20 мача на Trailblazers, и можем спокойно да направим залог за под 182 точки.

Залог 5/10  Portland Trailblazers vs Los Angeles Lakers   под 182 точки при коеф. 1.80 в bet365

1 comment:

  1. Третата четвърт направо ни попиля. 64 точки няма как да направят under-а възможен.

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.