Saturday, 11 February 2012

Прогноза: Portland Trailblazers Dallas Mavericks

    Продължението в мача от предишната ни прогноза ни накара да поизтръпнем малко, но все пак успяхме да приберем близо 5 единици печалба. Довечера ще продължим да играем на общо точки в мача, като сме си харесали сблъсъка между шампиона в NBA Dallas и гостуващия Portland. Двата отбора се срещнаха в плейофите миналата година, като мнозина очакваха Blazers да поднесат изненадата и да изхвърлят Mavericks, но това не се случи. Portland не са забравили това и имат възможност да си върнат днес на баскетболното игрище, като хващат домакините в доста удобна ситуация.
    Mavericks са доста променен отбор, изгубиха много важни фигури - Tyson Chandler, J.J Barea, Deshawn Stevenson, които преминаха в други отбори. Caron Butler игра много малко и не го смятаме за фактор в състоянието на отбора. Титулярният им пойнтгард, многократният участник в All-star мачовете Jason Kidd се завърна след контузия, но пък игра тази нощ 30 минути и не е ясно доколко умората ще му позволи да е на ниво днес. Това важи също и за звездата на отбора Dirk Nowitzki, който игра 35 минути срещи Minnesota.  Vince Carter също не е първа младост и back-to-back мачовете не му се отразяват особено благотворно. Blazers също играха неособено лек мач тази нощ с Hornets, като двете им звезди Lamarcus Aldridge и Gerald Wallace играха по близо 40 минути и също няма да са особено свежи днес. Двата отбора залагат доста на защитата , като са на челните места по този показател в NBA, допускайки по 91.2 и 92.9 точки на мач. Добавяйки оспорваността на двубоя, която ще донесе допълнително напрежение, смятам, че under 189 точки е сравнително сигурен залог. Ето и доста тенденции, които подкрепят under-a
  • Under is 5-1 in Trail Blazers last 6 games as a road underdog.
  • Under is 5-1 in Trail Blazers last 6 road games vs. a team with a home winning % of greater than .600.
  • Under is 4-1 in Trail Blazers last 5 games as a road underdog of 0.5-4.5.
  • Under is 8-3 in Trail Blazers last 11 games as an underdog.
  • Under is 21-8 in Trail Blazers last 29 road games vs. a team with a winning home record.
  • Under is 13-5 in Trail Blazers last 18 road games.
  • Under is 6-2 in Mavericks last 8 games playing on 0 days rest.
  • Under is 9-3 in Mavericks last 12 home games.
Залог 5/10  Portland Trailblazers vs Dallas Mavericks  под 189 при коеф. 1.71 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.