Wednesday, 22 February 2012

Прогноза: Sacramento Kings Washington Wizards

    Philadelphia и Memphis направо надминаха всички очаквания, като нито един от двата отбора не успя да достигне 40 % стрелба от игра. Нямаше и много грешки, които да позволят любимите на Grizzlies бързи кошове, което допълнително ни помогна. Така нещата останаха цели 17 точки под линията, носейки ни нови 4 единици печалба. Тази вечер ще направим прогноза на мача Sacramento Washington.
    Kings гостуваха предишната вечер на основния фаворит за шампион в NBA, като поради контузии и други проблеми се принудиха да играят ротация от 8 човека, като титулярите им записаха по 35-40 минути на баскетболното игрище. Това винаги е предпоставка за по-слаба защита на следващия ден. И наистина статистиките показват, че Sacramento пуска по близо 102 точки на мач, при цели 49 % стрелба на противника средно при  back-to-back мачове. Не можем да кажам по-добри думи за защитата на Washington, като двата отбора са съответно на последните места - 25-то и 28-мо по показателя дефанзивна ефективност. Като добавим и факта, че и Kings i Wizards играят в доста високо темпо- съответно 5ти и 7ми в НБА, нещата доста почват да клонят към over 201. Oчакванията са, че двамата младоци John Wall и Isiah Thomas ще изпаднат в своебразна битка за доказване, като се впуснат в бързо темпо на игра.

Залог 5/10  Sacramento Kings vs Washington Wizards  над 200 точки при коеф. 1.80 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.