Thursday, 2 February 2012

Прогноза: Utah Jazz Golden State Warriors

    Напоследък нямам много време да следя мачовете, и това си личи. Ужасен старт на сезона, така че преди да следвате прогнозите, имайте едно наум. Предишният ни залог бе пропилян с лекото от Philadelphia, които позволиха т.нар backdoor cover, след като водеха с колосална разлика и тройка, без никакво значение, секунди преди края на баскетболния мач смъкна разликата само на 5 точки, което си беше загуба за нас. Тази вечер ще продължим да търсим излизане от лошата серия, с прогноза за мача между Utah и Golden State. За домакините от Warriors нещата не изглеждат особено добре този сезон.
    Stephon Curry пропусна много мачове, Dorrell Wright доскоро беше изключително слаб, Biedrins в никакъв случай не подобри играта си спрямо миналия сезон и логично тимът е с едва 7 победи и цели 12 загуби. За лошото представяне на отбора свидетелства и показателят от 1-5 ATS в последните им 6 мача. От своя страна. след лошия старт на сезона в NBA, Jazz играят все по-добър баскетбол, но като гости допускат цели 102 точки на мач средно, което ги прави труден избор за игра извън тяхната зала. Трябва да отбележим, че Al Jefferson играе с контузия, която може да го затрудни във всеки един момент. Дори в предишния сблъсък на двата отбора, в който отсъстваше Steph Curry, Warriors успяха да паднат само 1 точка разлика. Смятаме, че днес обаче те ще бият, и тъй като ни трябва печалба на всяка цена, ще си купим 2.5 точки,  и ще направим следният залог за победа .

Залог 8/10  Utah Jazz vs Golden State Warriors - 2 при коеф. 1.56 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.