Tuesday, 6 March 2012

Прогноза: Atlanta Hawks Indiana Pacers

    Доста добре се разви мачът от предишната ни прогноза, в който Memphis довърши гостите в края на срещата, като ни донесе 4.5 единици печалба. Тази вечер ще направим залог на мача Atlanta Indiana, надявайки се да прибавим нови средства към сметката ни. Желаещите да видят залога веднага и да се възползват от най-добрата налична линия, ще могат да сторят това, след като изпратят SMS от всички мобилни оператори на кратък номер 1925 с текст BETNBA (1.20 лв с ДДС). Системата ще ви върне автоматичен отговор с прогнозата за деня. Надяваме се, че ще разберете, че търсим някаква поне минимална компенсация за усилията си, които не са никак малко. A и цената е нищожна спрямо потенциалните печалби за един баскетболен сезон. При единица в размер на 10 лв и залог от поне 3 единици, би означавало, че плащате за съвета максимум 4 процента. При последните ни 10 мача сте пропуснали да спечелите минимум 140 лв. Сами преценете дали си струва!!!
    Ако желаете, може да се абонирате да  получавате веднага известие, че има прогноза за деня. Или използвайте email опцията или RSS емисията ни. Сами знаете колко е важно да залагате при най-добрата налична линия. Успех!

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.