Saturday, 31 March 2012

Прогноза: Atlanta Hawks Philadelphia Sixers

    Detroit почти сами подсигуриха печалбата ни, след две четвърти с по 10 реализирани точки. Стрелбата им от 37 % бе доста по-трагична от очакваната от нас, като комбинирана с 43 % стрелба на Chicago лесно доведоха до един от най-ниско резултатните баскетболни мачове в този сезон на NBA.  Крайното 71:83 бе далеч под линията от 181 точки. В европейския баскетбол записахме минимална загуба, като Монтепаски не успяха да удържат преднината си от 3-4 точки и не ни стигна една точка, тъй-като те загубиха със 7. Готови сме с днешната прогноза в NBA.
    Желаещите да видят залога веднага и да се възползват от най-добрата налична линия, ще могат да сторят това, след като изпратят SMS от всички мобилни оператори на кратък номер 1925 с текст BETNBA (1.20 лв с ДДС). Системата ще ви върне автоматичен отговор с прогнозата. Моля, не изпращайте SMS, ако на сайта не е публикувана статия, показваща че има прогноза за деня. Надяваме се, че ще разберете, че търсим някаква поне минимална компенсация за усилията си, които не са никак малко. A и цената е нищожна спрямо потенциалните печалби за един баскетболен сезон. При единица в размер на 10 лв и залог от поне 3 единици, би означавало, че плащате за съвета максимум 4 процента.  Сами преценете дали си струва!!!

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.