Monday, 19 March 2012

Прогноза: Boston Celtics Atlanta Hawks

    Защитата на Miami наистина бе на висота, като допусна Orlando да вкара нещо от порядъка на 13-14 точки за около 15 минути игра във втората половина на мача. Така Magic не стигнаха дори 85 точки, като с 91 вкарани от Heat минаха доволно под тотала, носейки нови  5.4 единици печалба. Днешната ни прогноза е на мача Boston Atlanta.
    Нямаме възможност за детайлна прогноза, тъй като досега смятахме линията на още един мач. И Hawks и Celtics са в долната част на статистиките за темпо на игра, като пък нападението им е сравнително контролирано, с по-малко бързи атаки и повече стрелба от средно и далечно разстояние. Защитите на двата отбора са доста на добро ниво пазейки периметъра и според нас мачът отива под линията от 183.5, като ще си купим "куката"
Залог 5/10 Boston Celtics vs Atlanta Hawks under 184 при коеф. 1.83 в bet365

Добавяме и прогноза на мача Chicago Orlando  (прогнозата е изпратена за платените пакети)

Залог 5/10 Chicago Bulls vs Orlando Magic under 184 при коеф. 1.83 в bet365

2 comments:

  1. Как мога да се възползвам от промоционалния пакет?

    ReplyDelete
  2. Пишете ни на nbaprobet @@ abv . bg , (Без спейсове и едно @)

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.