Sunday, 11 March 2012

Прогноза: Boston Celtics Los Angeles Lakers

    Както очаквахме, отсъствието на Deng се оказа ключово за печалбата ни на нови 2.4 единици. Kyle Korver наниза цели 26 точки, от които 6 от 11 от тройката, като с помощта на Carlos Boozer си го изкараха на бившият си отбор, минавайки с лекота тотала от 192 точки. Днес имам солидна прогноза на мача Celtics Lakers

    Kobe и компания се връщат у дома след цяла седмица, в която изиграха 3 мача като гост. Обикновено след такива турнета, баскетболистите са леко разсеяни, повече мислят как да прекарат време със семействата си, и си почиват от пътуването. Това неизменно води до по-слаба защита, или по-скоро не дотам съсредоточена. Като цяло и Boston и Lakers са доста добри в дефанзивния баскетбол, но напоследък като че ли наблягат повече на нападението. Очаква се нервен мач, с доста фалове, което е допълнителен бонус за over-а.  Gasol e доста разконцентриран от всичките слухове за негова сделка, като е напълно логично да не се раздаде докрай в защита.

Залог 3/10  Boston Celtics vs Los Angeles Lakers  over 180 при коеф. 1.90 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.