Wednesday, 7 March 2012

Прогноза: Boston Celtics Philadelphia Sixers

    След неуспешния ден вчера,  където нямаше как да хванем undera след втората част, при която нещата отидоха на 60 + точки ще направим нова прогноза на мача между Boston  и Philadelphia. Срещата се очаква да е бая оспорвана и изнервена и смятаме, че имаме малко предимство имайки в предвид линията 178 точки
    Мачът противопоставя две от трите най-добри защити в NBA по допуснати точки на мач, както и по стрелба от игра на противника. Philadelphia и Boston допускат по 87 и 89 точки на мач, като средната успеваемост на противниците им е около 41- 42 % стрелба. Добавяйки факта, че и двата състава практикуват бавен баскетбол с предимно постепенно нападение (24 и 26ти в НБА по тази статистика), то смятаме , че мачът отива с поне 2-3 коша под линията и затова ще направим малко по-смел залог от 8 единици.

Залог 8/10  Boston Celtics vs Philadelphia Sixers  под 178 точки при коеф. 1.83 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.