Friday, 23 March 2012

Безплатна прогноза : Boston Celtics Philadelphia Sixers

    Phoenix и Miami си спретнаха здрав мач, като Lebron, Wade, Bosh и компания стегнаха толкова здраво защитата, че успяха да направят цели 17 безответни точки в последната четвърт. Така крайното 95-99 ни дойде добре с 2.5 единици печалба, добавяйки още към сметката ни. Днешната ни прогноза е на мача Boston Philadelphia.

    Двата отбора са типични представители на Изтока, и очакваме истинска битка на игрището. Te са първи и трети в NBA статистиката за допуснати точки на мач, както и за процент стрелба на противника, и е ясно, че защитите ще са решаващия фактор за изхода от този баскетболен сблъсък. Като добавим и ниския брой на притежания на топката , e нормално да видим нисък тотал от порядъка на 175-176 точки. Това, което ни накара да направим залог на този мач, е че under-a е изключително печеливш при back-to-back мачове на Celtics. Смятаме, че има един-два коша предимство спрямо тотала от 179.5 и ще побързаме да си купим куката:

Залог 4/10 Boston Celtics vs Philadelphia Sixers under 180 при коеф. 1.83 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.