Thursday, 29 March 2012

Прогноза: Dallas Mavericks Miami Heat.

    Почваме да възвръщаме загубите си, след вчерашният мач, в който Bulls биха Hawks с цели 21 точки разлика за крайното 98:77, носейки ни нови 2.5 единици печалба. Наистина защитата на Chicago беше като преобразена след предишния слаб мач, като удръжа Atlanta до 40 % стрелба от игра. Пристъпваме към днешната прогноза:
    Miami приема Dallas в повторение на финалите в NBA от миналия сезон, в който тимът на Marc Cuban триумфира с шампионската тила. Не е нужно да описваме нахъсаността на Heat да си върнат за загубата. Не случайно Lebron/Wade/Bosh и компания играха невероятен баскетбол и отнесоха Mavericks в първия им мач за сезона на връх Коледа, като в един момент  им водеха с 30ина точки. Няма причина да мислим, че този мач ще се развие различно. Пределната мотивация на Miami обикновено се материлизира в здрава защита, особено след последните неуспехи на тима. Не вярваме Dallas да минат 88-90 точки, като виждаме Heat около 100те. Все пак и двата отбора са в топ 10 по дефанзивна статистика в НБА. За тази цел ще си купим една точка и ще направим следния залог.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.