Friday, 30 March 2012

Прогноза: Detroit Pistons Chicago Bulls

    Mario Chalmers ни утрепа, след като вкара абсоютно ненужна тройка преди края на мача, след като Heat водеха с огромна разлика. Това в NBA се смята за неспорстменска постъпка, но уви на нас ни костваше залога, като 1 точка ни лиши от заслужена печалба. Все пак Panathinaikos намали загубите ни след като удържа победата срещу Maccabi. Тази вечер се надяваме съдбата да е на наша страна.
    Желаещите да видят залога веднага и да се възползват от най-добрата наоператори на кратък номер 1925 с текст BETNBA (1.20 лв с ДДС). Системата ще ви върне автоматичен отговор с прогнозата. Моля, не изпращайте SMS, ако на сайта не е публикувана статия, показваща че има прогноза за деня. Надяваме се, че ще разберете, че търсим някаква поне минимална компенсация за усилията си, които не са никак малко. A и цената е нищожна спрямо потенциалните печалби за един баскетболен сезон. При единица в размер на 10 лв и залог от поне 3 единици, би означавало, че плащате за съвета максимум 4 процента. 

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.