Saturday, 3 March 2012

Прогноза: Detroit Pistons Memphis Grizzlies

    След известна пауза,  се връщаме с поредната публикация. Макар Chicago и New Orleans да ни прекъснаха серията от четири поредни печеливши залога, все пак в последните 10 мача сме на завдините 14 единици печалба. Днешната ни прогноза е на мачa Detroit Pistons и Memphis Grizzlies.
    За първи път от много време ще играем на победител в мача, а не на тотала. Домакините от Grizzlies направиха много силна втора половина миналата година и като цяло се очаква да се надъхат доста след All-Star weekend-a, и да вдигнат нивото си на игра. Че ще вземат мача с Pistons едва ли буди съмнение, на фона на последните си 10 мача, в които са с баланс 8 победи и едва 2 загуби. Едва ли тази серия ще бъде прекъсната у дома именнот от отбор като Detroit. Пейката на Memphis ще е ключа към победата в този мач, тъй като гостите няма да могат да издържат физически и очакваме да се сринат в средата на третата част, където да почне да се трупа разлика. Rudy Gay и Marc Gasol ще са най-ключовите баскетболисти за изхода на двубоя и ако бъдат достатъчно подпомогнати от Marreese Speights (едва ли ще направи три поредни толкова посредствени мача), то разликата може да мине и 10-ина точки.

Залог 5/10  Detroit Pistons vs Memphis Grizzlies -8   при коеф. 1.90 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.