Tuesday, 13 March 2012

Прогноза: Miami Heat Orlando Magic

    Lakers и Boston с лекота минаха границата от 180 точки, носейки ни нови 2.7 единици печалба. Тази вечер ще направим прогноза на мача Miami Orlando.
   Heat пристигат добре отпочинали след 2 дни без мачове, като ще срещнат домакините от Orlando, които далеч не са в такава завидна форма. Magic играха мач по-предишната нощ и не са могли да си починат особено много. Слуховете за сделка с Dwight Howard мътят главите на целия отбор, но специално за центъра това е изключително разсейващо и едва ли той ще може да играе на 100 %. Все пак прогнозата ни се основата на липсата на Jason Richardson, който е основен фактор в мачовете между двата отбора в последние сезони. Без неговата атлетичност е трудно да се противоставиш на най-сериозния претендент за шампионската титла в NBA.  Стрелбата му от разстояние може да бъде компенсирана от J.J Redick, но пък това отваря огромна дупка в защитата на Magic. Смятаме, че е излишно да казваме, че Hedo Turkoglu не може да пази нито един от периферните играчи на Heat, така че Lerbon James и Dwayne Wade трябва да нямат особени пречки да си свършат работата


Залог 3/10  Miami Heat-4 vs Orlando Magic при коеф. 1.83 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.