Friday, 9 March 2012

Прогноза: New Jersey Nets Charlotte Bobcats

    Изключително добра печалба в мача на Boston и Philadelphia, която ни донесе 6.6 единици, най-голямата дотук в сезона. Не очаквахме, че Sixers ще вкарат 100-ина точки, но дори и това не можа да ни обърка залога. Днешната прогноза е на мача  New Jersey и Charlotte
    В последният сблъсък между двата отбора домакините от Nets спечелиха срещу гостите от Bobcats едва с 3 точки, въпреки че Deron Williams постави личен рекорд от 57 точки в мач , най-много вкарани от един играч в сезон 2011/2012 в NBA. Две са причините да смятаме, че Charlotte ще вземе реванш. Първата е, че сега в редиците им ще е високият Bismack Biyombo, който е доста добър блокировач и се вписва много добре в отбора, като затваря допълнително подкошието. Втората ни причина е, че едва ли баскетболистът на New Jersey Deron Willians ще стреля с такава успеваемост (16/29 в игра), както и едва ли ще изпълни цели 21 наказателни удара. Смятаме, че домакините имат всички шансове да вземат мача, имайки в предвид непостоянството на Nets, а допълнително предлаганият бонус от две точки предимство е още по-добра основа за нашия залог.


Залог 3/10  New Jersey Nets vs Charlotte Bobcats+2   при коеф. 1.83 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.