Thursday, 15 March 2012

Прогноза: Oklahoma City Thunder Denver Nuggets

    Никой не очакваше, че Indiana Pacers ще успеят да стрелят цели 56.6 % от игра срещу топ защитата в NBA на Philadelphia Sixers. Рядко се случва тя да получи цели 111 точки, като крайният резултат мина с цели 20 линията, като ни доведе до загуба на 5 единици. Тази вечер прогнозата е на мача Oklahoma Denver.
    Високият тотал от цели 211 точки според нас се дължи на предишният мач между двата отбора, които си вкара цели 242 точки. Макар Oklahoma и Denver да са в топ 5 в статистически категории за нападение в NBA, ние очакваме далеч по-ниско резултатен баскетбол тази вечер. Не вярваме, че Kevin Durant и Russell Westbrook ще отбележат повече от 60-70 точки, а не като предишния път 51 и 40 съответно за крилото и гарда на Thunder. В предишният мач не игра центърът на Nuggets Nene Hilario, като той допълнително ще намали точките в подкошието на Oklahoma. Смятаме, че тоталът в този мач ще е макс 203-205 точки. И виждаме огромна разлика в наша полза. Затова ще направим един от най-сериозните си прогнози в този сезон.

Залог 8/10 Oklahoma City Thunder vs Denver Nuggets under 211 при коеф. 1.90 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.