Sunday, 18 March 2012

Прогноза: Orlando Magic Miami Heat

    Очаквано Bulls излезнаха пределно концентрирани и удържаха Philadelphia до едва 85 точки. Макар и без Derrick Rose, те нямаха особени проблеми с гостите и ги победиха с 89-80, минавайки цели 16 точки под линията на букмейкърите. Така спечелихме нови 6.3 единици, като постепенно заличаваме лошия ни старт в предсезона. Днешната ни прогноза е на мача Orlando Miami.
    Очакваме сплотяване на отбора на Magic, поради решението на Dwight Howard да остане в тима. Това би трябвало да доведе до още по-ожесточен мач, като едва ли ще се стигне до някаква сериозна разлика в крайния резултат. Heat обикновено се мотивират, когато имат да си връщат, а именно преди няколко дни те паднаха като гости на Orlando. Така че днес се очаква да излезнат на игрището и да играят доста здрава защита, каквато сме видяли, че могат. Очакваме не повече от 87-88 точки за гостите, което ни дава нелош шанс срещу тотала от 190, тъй като за да го нахвърлят, Miami би трябвало да вкарат около 105 точки, а едва ли ще се стигне до такава голяма разлика между двата тима.  Прогнозата ни е за under 190, като ще направим една идея по-голям залог от нормалните 5 единици:

Залог 6/10 Orlando Magic  vs Miami Heat under 190 при коеф. 1.90 в bet365

2 comments:

  1. Е как да нямаха проблем, първото полувреме бяха трагични, как се отърваха само с 6 точки пасив нямам идея, голям късмет. Добре че третината след полувремето излизат напълно преобразени и са неудържими, кой двубой така подред загубих им бройката вече. Какво ли ги правят на полувремето, че така мачкат след това. ;d Определено имат проблеми без Роуз, т'ва MVP не е за нищо. ;d

    ReplyDelete
  2. Мачовете в NBA за това са по 48 минути:) А за мен да си без MVPто си, и да биеш отбор като Phili с 9 точки, си е доста добро постижение. Не случайно доста хора играха Sixers+5 мисля беше линията

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.