Wednesday, 14 March 2012

Прогноза: Philadelphia Sixers Indiana Pacers

    Miami разочароваха тази нощ, като едвам се добраха до продължението, в което обаче бяха надиграни от Orlando с 10-4. Забравяме залога, при който загубихме на три единици и продължаваме напред. Тази вечер прогнозата е за мача Philadelphia Indiana.
    Моля, не изпращайте SMS, ако на сайта не е публикувана статия, показваща че има прогноза за деня. Желаещите да видят залога веднага и да се възползват от най-добрата налична линия, ще могат да сторят това, след като изпратят SMS от всички мобилни оператори на кратък номер 1925 с текст BETNBA (1.20 лв с ДДС). Системата ще ви върне автоматичен отговор с прогнозата. Надяваме се, че ще разберете, че търсим някаква поне минимална компенсация за усилията си, които не са никак малко. A и цената е нищожна спрямо потенциалните печалби за един баскетболен сезон. При единица в размер на 10 лв и залог от поне 3 единици, би означавало, че плащате за съвета максимум 4 процента. При последните ни 10 мача сте пропуснали да спечелите минимум 70 лв. Сами преценете дали си струва!!!
    Ако желаете, може да се абонирате да  получавате веднага известие, че има прогноза за деня. Или използвайте email опцията или RSS емисията ни. Сами знаете колко е важно да залагате при най-добрата налична линия. Успех!

 Цени:
 Единична прогноза - 1.20
Пет прогнози - 5 лв 
Десет прогнози - 9 лв
Месечен пакет - 15 лв 

При интерес се свържете с нас на nbaprobet @@ abv.bg (без спейсове и само един @ ). За предплатените пакети прогнозите ще се получават веднага на имейл/смс

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.