Tuesday, 20 March 2012

Прогноза: Phoenix Suns Miami Heat

    Прекрасна вечер след като и двете ни прогнози излезнаха, като направихме най-голямата си печалба за един ден от началото на сезона - цели 9 единици. Така за последните 10 мача сме напред цели 21.7 единици и продължаваме да трупаме към сметката си. Тази вечер имаме по-скромна прогноза на мача Phoenix  Miami
    Phoenix напоследък нямат нищо общо с онзи разграден двор от преди година. Благодарение на Dudley и Gortat нещата се стабилизираха и често Suns успяват да удържат съперника си под 100 точки. Тимът вече не практикува онова бързо темпо , като тази година има близо 5 притежания на топката на мач по-малко в сравнение със сезон 2010/2011 в NBA. Steve Nash няма и играчи, с които да практикува този скоростен баскетбол. Oт своя страна Heat стягат яко защитата у дома, и Wade, Lebron и Chalmers ще успеят да създадат много неприятности на плеймейкъра на Phoenix, като очакваме той да направи доста грешки поне 4 в този мач.  Когато Nash е контролиран, Suns са малко "неориентирани" и атаките са доста по-бавни от обичайното. Виждаме потенциал в стандартен залог срещу линията в мач от 200 точки.

Залог 3/10 Phoenix Suns vs Miami Heat under 200 при коеф. 1.83 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.