Tuesday, 27 March 2012

Прогноза: San Antonio Spurs Phoenix Suns

    Огромен downswing от 16 единици ни връща почти на нулата. Това е доста неприятно, но миналата година по същото време имахме подобен момент. Най-важното е да не се chase-ват загубените пари, защото това ще "закопае" всеки gambler. Трябва да се гледа напред, и сме готови с днешната прогноза на мача
   Ако следите Phoenix отблизо, не може да не сте забелязали, че отборът вдигна темпото на игра в последните си мачове и логично за последните 10 мача резултатността на отбора е на едно от челните места в NBA. Suns бележат по цели 105 точки на мач , докато средното за сезона е доста по-ниско - 97 на мач. Oт своя страна San Antonio изглежда се оттърсва от контузиите, и се очаква и трите им звезди Parker, Duncan Ginobili да са на игрището. С тях Spurs играе далеч по-офанзивен и бърз баскетбол, като особено пробивите на Manu и Tony дават доста добро основание за по-висока резултатност. Като сложим, че и двата тима са в топ 10 в НБА по офанзивна ефективност смятаме, че 202 е добра линия. Тъй като ни трябва задължителна печалба, за да прекъснем лошата серия ще си купим 2 точки, като увеличим размера на залога:

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.