Wednesday, 28 March 2012

Прогноза: Chicago Bulls Atlanta Hawks

    Suns и Spurs направиха доста резултатен мач, надминавайки тотала с цели 6 точки, като крайното 107:101 ни даде глътка въздух и ни върна 4.5 единици печалба. Все пак за последните си 10 мача продължаваме да сме на приличните 12 единици плюс. Пристъпваме към днешните мачове и сме готови с прогнозата  за деня
    Желаещите да видят залога веднага и да се възползват от най-добрата налична линия, ще могат да сторят това, след като изпратят SMS от всички мобилни оператори на кратък номер 1925 с текст BETNBA (1.20 лв с ДДС). Системата ще ви върне автоматичен отговор с прогнозата. Моля, не изпращайте SMS, ако на сайта не е публикувана статия, показваща че има прогноза за деня. Надяваме се, че ще разберете, че търсим някаква поне минимална компенсация за усилията си, които не са никак малко. A и цената е нищожна спрямо потенциалните печалби за един баскетболен сезон. При единица в размер на 10 лв и залог от поне 3 единици, би означавало, че плащате за съвета максимум 4 процента. При последните ни 10 мача сте пропуснали да спечелите минимум 120 лв. Сами преценете дали си струва!!!

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.