Saturday, 10 March 2012

Прогноза: Utah Jazz Chicago Bulls

    Загуба в предишната ни прогноза, след като Bobcats загубиха последната четвърт с 8 точки, което доведе и до разлика от 9 в полза на Nets. До преди тази част нещата изглеждаха добре и очаквахме домакините да се измъкнат в заключителните моменти от мача, но това не се случи. Днешната ни прогноза е на мача Utah Chicago
   Домакините Bulls ще играят без двама основни играчи Hamilton и Deng. И докато отсъствието на Rip няма толкова осезаем ефект, то това на Luol Deng e огромен минус за защитата на тима. На негово място ще стартира най-вероятно Kylе Korver, който е бивш играч именно на Jazz. Той ще е изключително надъхан и очакваме да получи доста възможности за кошове от разстояние. В допълнение неговата дефанзивната му игра не е от силните му черти в баскетбола, което допълнително накланя везните към over-a. Utah от своя страна страдат много от проблемите на Devin Harris, като баскетболистът отново може би ще пропусне мача, а неговата защита е единственото нещо, което е постоянно този сезон. Така съвсем няма да има кой да пази пойтгардът на Chicago Derrick Rose. Затова ще направим следния залог:

Залог 3/10  Utah Jazz vs Chicago Bulls  over 192 при коеф. 1.80 в bet365

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.