Sunday, 1 April 2012

Безплатна прогноза : Chicago Bulls Oklahoma City Thunder

    57 точки в последната част на мача Hawks Sixers ни изненадаха, след като играта вървеше добре с три части под 45 точки. Очаквахме подобна, та дори по-ниска резултатност в последната четвърт. Уви Atlanta и Philаdelphia завършиха в  крайна сметка 5 точки над тотала и 3 единици загуба. Днешната ни безплатна прогноза е на мача Chicago Oklahoma.
    Гостите излизат без Rose и Hamilton, което автоматично намалява резултатността им. Освен с 20те си точки на мач, носителят на наградата MVP ще липсва и с добрите си пасове и пробиви. Това автоматично намалява шансовете за стрелците от разстояние, защото няма кой да дърпа защитата на противника под коша и да освобождава пространства за далечна стрелба.  Треньорът на Chicago знае, че единственият шанс на отбора му е да наложи бавен баскетбол и да се обърне предимно към защитата, ако иска да спечели мача. Bulls нямат как да са равностойни в бърза игра с много кошове, тъй като нямат огневата мощ на Oklahoma. Kevin Durant и Russell Westbrook не могат лесно да бъдат победени просто с надвкарване. Deng има доста дълги ръце и играе прилична защита, като би трябвало да успее да ограничи Durant  до 25 точки на мач. Смятаме, че линията от 193 точки е прекалено много и ще направим залог на under-a.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.