Tuesday, 3 April 2012

Прогноза: Orlando Magic Detroit Pistons

    Както очаквахме Bulls имаха много сериозни проблеми с реализирането на точки, като само последната четвърт, в която не играха титулярите, спаси Chicago от баскетболен погром. С 53 точки реализирани от гостите за три части, нямаше как да не спечелим залога си и да добавин нови 4.2 единици към сметката си. Вчера не харесахме нито една от линиите, но днес сме готови с нова прогноза.
    Желаещите да видят залога веднага и да се възползват от най-добрата налична линия, ще могат да сторят това, след като изпратят SMS от всички мобилни оператори на кратък номер 1925 с текст BETNBA (1.20 лв с ДДС). Системата ще ви върне автоматичен отговор с прогнозата. Моля, не изпращайте SMS, ако на сайта не е публикувана статия, показваща че има прогноза за деня. Надяваме се, че ще разберете, че търсим някаква поне минимална компенсация за усилията си, които не са никак малко. A и цената е нищожна спрямо потенциалните печалби за един баскетболен сезон. При единица в размер на 10 лв и залог от поне 3 единици, би означавало, че плащате за съвета максимум 4 процента.  Сами преценете дали си струва!!!

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.