Wednesday, 16 January 2013

Carmelo Anthony "подслушван" от New York Knicks

    След изключително нашумелият баскетболен скандал  в НБА между Kevin Garnett  и Carmelo Anthony, при който играчът на  Knicks искаше да се саморазправя с крилото на Celtics, и дори го прикани да се разберат по мъжки, като го чакаше и пред съблекалнята и пред изхода на залата, собственикът на New York James Dolan не можеше да остави нещата просто така. Ексцентричният богаташ решил да държи хулигана Melo изкъсо, като събрал цяла отбор от „шпиони“, които да не се отлепят от играча и да записват всяка негова дума, по време на мача между Knicks и Chicago  Bulls. 

    Всеки от агентите под прикритие бил оборудван със специален микрофон, който да улови всяка реплика на звездата или такава отправена към него. В Madison Square Garden, oсвен в близост до игрището, се подслушвала и самата резервна скамейка. Целта на Dolan е  била да изпрати запис, който да илюстрира постоянните провокации, на които е подложен Anthony. След като бе дори заснет от камери как чака пред автобуса на Celtics да се сбие с Garnet, Melo беше наказан да не играе един мач, но прие стоически това. Той не пожела да уточни какво точно му е казал баскетболистът на Boston, което го е извадило от равновесие (това е видно и от стрелбата му в този мач - той е реализирал едва 6 от 26 опита), като лаконично подхвърли, че това са неща , които един мъж не бива да казва на друг. Представител на NBA заяви, че при нужда ще разгледат изпратените аудио записи, тъй като има практика да се разглеждат спорни моменти в мачовете, а това би могъл да бъде именно един от тях.  В London,  за който прогнозата е, че ще бъде вероятно първият европейски отбор в НБА, поради близостта си, New York ще приеме Detroit Pistons в мач от редовния сезон на лигата. На една от тренировките на тима в британската столица Carmelo похвали Dolan, заявявайки, че е прекрасно да имаш собственик на отбора, който се грижи за играчите си по всякакви начини.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.