Wednesday, 30 January 2013

Jeff van Gundy не пожали Superman

    Jeff Van Gundy винаги е казвал това, което мисли. И няма никакви проблеми да го направи, дори когат става въпрос за Superman. Наричаният така баскетболист на Los Angeles Lakers Dwight Howard отнесе сериозна критика директно в ефир. Ето ви думите му в превод, но все пак гледайте видеото, за да разберете пълните основания.
" Той (Dwight) стана чак досаден в обясненията си, че го боли гърба, и че не е възстановен на 100 %. Но всъщност хората не са разтроени от това. Те са разстроени от постоянното му лутане във всичко. Не му харесва, че топката стига по-рядко сега до него. Ами ти искаше да напуснеш Orlando, където всичко минаваше през теб.  Така че знам  със сигурност какво иска, за да е доволен- най-платеният баскетболист, в отбор с реални шансове за титлата в НБА, първа опция в нападение, огромен пазар, никакво напрежение, никаква отговорност и да не го закача треньора по никакъв начин. Е къде го има това в NBA? Howard трябва да каже, да аз исках да се махна, да дойда тук, сега ще се постарая да се получи. Не може на баскетболист от NBA да му се молят да играе по-надъхано, неегоистично и по-мотивирано. Това, че не получаваш повече отигравания с топката не ти дава право да държиш целия отбор като заложник, защото не даваш всичко от себе си."

Във видеото Van Gundy не пропуска и Pau Gasol , обвинявайки го , че не може да изразява недоволство, че са го накарали да се включва като резерва. "Щом Manu Ginobili от San Antonio Spurs може да е резерва, без да каже една дума, защо Gasol да не може?"


No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.