Thursday, 17 July 2014

Лейкърс и Пейсърс с две нови ценни попълнения

  Според последните новини от Лос Анджелис, Ед Дейвис е на път да се присъедини към отбора на „езерняците“ и така да подсили нападението на тима с още един висок и масивен играч, който ще има възможността да разгърне напълно своя потенциал.
   Според пресата отвъд океана Дейвис вече е подписал двегодишно споразумение с Лейкърс в средата на тази седмица срещу сумата от два милиона долара, но от клуба все още не са направили официално изявление по този повод. Сделката включва и клауза, според която баскетболистът не е задължен да изпълни договора си до край и може отново да се върне на трансферния пазар след първата година, ако нещата за него се развият добре и той успее да се докаже в новия си отбор.

Торонто избраха Дейвис под номер 13 през 2010 година, като се надяваха той да добави допълнителна бързина и динамика в техния състав. Той показа, че притежава истински талант в началото на своята професионална кариера, след като по време на своя първи сезон бележеше средно по 7.7 точки и 7.1 спечелени борби за по малко от 25 минути игра. Две години по-късно, обаче Дейвис бе продаден на Мемфис като част от сделката за привличането на Руди Гей в Торонто. 25-годишният нападател не можа да се наложи в титулярния състав на Гризлис, който притежава талантливи и опитни играчи във своите предни редици. Мемфис обаче отново подписаха със Зак Рандолф през летния трансферен прозорец и тази сделка на практика направи Дейвис излишен за техния състав.
    Въпреки това, талантливият 208-сантиметров нападател има всички необходими качества, за да се докаже в тима на Лос Анджелис, след като в момента „езерняците“ се намират в преходен период. Техният дългогодишен  нападател Пол Гасол премина в тима на Чикаго Булс, а опитният център Крис Каман се отправи в посока Портланд. Лейкърс си върнаха ветерана Джордан Хил и освен това привлякоха Джулиус Рандъл, който бе избран под номер седем в драфта. Това само ще добави допълнителна дълбочина в състава на „езерняците“, а Дейвис не трябва да пропуска отличната възможност да се докаже в своя нов отбор. Трудно е от сега да се даде ясна bet365 прогноза за мачове от новия сезон в НБА, но Лейкърс са сочени за един от основните фаворити за титлата през настоящата кампания.
   Междувременно, Индиана Пейсърс също направи нов ход на трансферния пазар, след като се раздели с Ланс Стивънсън и реши да запълни освободеното от него място с Родни Стъки. 196-сатиметровия гард се съгласи с условията по договора си с Индиана в средата на тази седмица и ще остане в тима за една година. Сделката става само ден, след като Хорнетс привлякоха Стивънсън.
    Новото попълнение в състава на Франк Вогъл отбеляза 13.9 точки средно на мач през изминалия сезон с Детройт Пистънс. Той бе смятан за един от обещаващите играчи в тима на „буталата“ през сезон 2009/2010, след като отбелязваше средно по 16,6 точки и вземаше 4.8 борби. Стъки притежава 27 процента успеваемост в стрелбата за три точки и 43 % в тази от средно разстояние, и от него не се очаква да помогне сериозно на отбора в стрелбата от разстояние. Въпреки това, 28-годишният гард има отлични умения в директната атака на коша, а що се отнася до стрелбата от далечно разстояние Пейсърс попълниха тази празнина в състава си с привличането на  Си Джей Майлс по рано това лято.  

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.